چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم [نکات 2022]

چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم [نکات 2022]

چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم سوال مهمی است که برای سئو کاران و مدیران سایت پیش می آید. زمانی که این سوال پیش میآید قطعا از اهمیت سئو داخلی بر روی وبسایت باخبر هستند. اگر نمیدانید سئو داخلی چیست حتما به مقاله مربوطه سر بزنید. لینک سازی داخلی یکی از کارهایی است که در تکنیک های سئو داخلی باید انجام داد. در مقاله چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم به شما لینک سازی داخلی سایت را آموزش میدهیم. پس تا انتهای مقاله با سئو بلاگر همراه باشید.

لینک سازی داخلی چیست و چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم؟

در سئو داخلی یکی از کارهایی که باعث میشود گوگل علاقه نشان دهد و در همین راستا به سایت شما امتیاز مثبت دهد انجام لینک سازی داخلی است. لینک سازی داخلی به لینک های پیوسته و ادامه دار در صفحات سایت شما میگویند که قرار است یک ارتباط گسترده ای را بین صفحات شکل دهند. به عنوان مثال ما در سایت سئو بلاگر یک مقاله درمورد بهترین چک لیست سئو تکنیکال نوشتیم و از داخل مقاله به مقاله ساخت نقشه سایت در وردپرس لینک دادیم.

البته لینک مرتبط با موضوع مقاله چون ساخت نقشه سایت یکی از تکنیک های سئو فنی سایت است به همین دلیل این لینک را ایجاد کردیم تا کاربری که علاقه به یادگیری این موضوع هم دارد بتواند مطالب مورد نیاز را مطالعه کند و در سایت ما بماند و بچرخد.

اهمیت لینک سازی داخلی در سئو چیست؟

چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم ؟ اهمیت لینک سازی داخلی در سئو چیست؟
چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم ؟ اهمیت لینک سازی داخلی در سئو چیست؟

اگر شما مقاله ای در سایت خود منتشر کنید که نه لینک سازی داخلی دارد و نه لینک سازی خارجی و حتی در نقشه گوگل هم وجود نداشته باشد بنظر شما کسی آن مقاله را پیدا میکند؟ یا اگر صرفا لینک سازی داخلی در آن مقاله وجود نداشته باشد و کاربر بعد از خواندن آن مقاله به هیچ جایی ارجاع داده نشود و در مقاله بن بست شما بماند چه میشود؟

قطعا از صفحه سایت شما خارج میشود و نرخ پرش کاربر افزایش پیدا میکند و به اصطلاح کاربر بدون هیچ کلیکی از سایت شما میپرد. اما برای آنکه بتوانید کاربر را در صفحه سایت خود نگه دارد و باعث افزایش بازدید و ترافیک در سایت خود شوید یکی از راه ها همین لینک سازی داخلی است.

زمانی که کاربر از سایت شما و مقالات شما راضی باشد و بخواهد در سایت شما بچرخد و علاقه نشان دهد، موتورهای جستجو گوگل با تشخیص رفتار کاربر متوجه میشوند که سایت شما سایت خوبی است و میتواند اعتبار بیشتری در بین کاربران کسب کند و شما را در نتایج گوگل به راحتی قرار دهد. به همین دلیل باید بدانیم چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم.

با لینک سازی داخلی با سرعت ایندکس شدن صفحات سایت، شناساندن صفحات به موتوهای جستجو گوگل، بالا بردن ارزش صفحات داخلی سایت، اجازه دیده شدن مطالب و صفحات قدیمی سایت، ماندن کاربر در سایت شما در مدت زمان طولانی به بهینه سازی سئو کمک میکنید.

آموزش اصول لینک سازی داخلی

چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم؟ آموزش اصول لینک سازی داخلی
چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم؟ آموزش اصول لینک سازی داخلی

در این بخش به شما میگویم که چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم. شاید تا به اینجا متوجه شدید که لینک سازی فقط بر روی مقالات یک سایت انجام میشود. اما اینطور نیست و شما باید لینک سازی در صفحه اصلی، منو ها، هدر و فوتر سایت هم انجام بدهید که در ادامه به توضیح کامل آن ها میپردازم.

1- مطالب مرتبط را بهم لینک دهید

یکی از اصول لینک سازی داخلی برای سوال چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم این است که باید مطالب مرتبط را بهم لینک دهید. راه دور نرویم و همین تکنیک را در این مقاله به شما بگویم. زمانی که موضوع مقاله درمورد لینک سازی داخلی است قطعا محتوای مقاله با تمام لینک هایی که در آن به کار برده شده باید به لینک سازی داخلی، سئو، انواع سئو، اصول سئو، سئو داخلی و مطالب مرتبط این چنینی مربوط شود.

به عنوان مثال من نمیتوانم از این مقاله به آموزش آشپزی لینکی بدهم. کاربری هم که این لینک را ببیند قطعا سرد میشود که جای درستی برای گفتن جوابش نیامده است و حوصله کاربر را سر میبرد. به تصویر زیر دقت کنید:

چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم؟

برای اینکه بدانیم چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم کافیست در جایی که قرار است مطلبی را بنویسید کلمه مورد نظر را سلکت کنید و لینک کپی شده را در این قسمت قرار دهید تا عملیات لینک سازی داخلی انجام شود. به همین راحتی.

2- از کلمات انکر تکست برای لینک دهی استفاده کنید

باید بدانید و قطعا میدانید هر صفحه یک کلمه کلیدی اصلی دارد و چند کلمه مرتبط با کلمه کلیدی که باید برای سئو بهتر در صفحه مورد نظر به کار برده شوند. از این رو زمانی که قصد دارید از داخل متن به مقاله یا مطلب دیگر اشار کنید سعی کنید یا از خود کلمه کلیدی صفحه ای که قرار است لینکش را در این مقاله بگذارید استفاده کنید یا مترادف کلمه کلیدی تا کاربر بداند که با زدن بر روی آن لینک قرار است به چه صفحه ای برسد و دسترسی داشته باشد.

3- از صفحات قدرتمند خود به صفحات دیگر لینک دهید

اگر مطلب را در سایت خود منتشر کرده اید و میخواهید آن مطلب با لینک سازی داخلی رتبه بگیرد میتوانید صفحات قدرتمند سایت خود را شناسایی کنید(همان صفحاتی که از بک لینک ها و آتوریتی بالایی برخوردارند) و از قدرت آن صفحه استفاده کنید و به صفحه دیگری لینک دهید. زمانی که صفحه قدرتمند شما آتوریتی بالایی داشته باشد قطعا ترافیک و بازدید بالایی هم دارد و موتورهای جستجو گوگل به شدت به این صفحات علاقه دارند و سایت را زود به زود میخوانند. به همین دلیل لینک هایی هم که در آن صفحه قدرتمند وجود داشته باشند توسط گوگل ایندکس میشود.

4- استفاده از تعداد مناسب لینک

سعی کنید تعداد لینک های داخلی که در یک صفحه قرار میدهید بیش از حد نباشد چرا که ممکن است نتیجه عکس بگیرید و گوگل به این کار شما امتیاز منفی بدهد. به عنوان مثال اگر در صفحات قدرتمند سایت خود بیش از حد لینک قرار دهید از اعتبار و ارزش صفحه شما کاسته میشود و این یعنی از دست دادن برگ برنده شما. انتخاب موضوعات مرتبط با تعداد مناسب لینک میتواند یکی از مهم ترین اصول لینک سازی داخلی سایت باشد. اگر تعداد لینک سازی داخلی در یک صفحه زیاد باشد گوگل آن صفحه را به عنوان لیست سیاه یا هرزنامه میپندارد و سعی میکند آن مطلب را از گوگل حذف نماید.

5- متفاوت بودن رنگ لینک با رنگ متن

در مقاله چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم میتوان به اصول لینک سازی قسمت متفاوت بودن رنگ لینک با رنگ متن اشاره کنیم. بعد از آنکه لینک مطلب یا صفحه ای را که بر روی کلمه کلیدی مورد نظر قرار دادید باید برای تغییر رنگ لینک نسبت به رنگ متن اقدام کنید تا کاربری که دارد محتوای سایت شما را میخواند بداند در این قسمت لینکی هم وجود دارد و کلیک کند. اگر رنگ لینک هم رنگ متن باشد چگونه میتواند وجود لینک را تشخیص دهد؟ بنابراین برای افزایش نرخ کلیک کاربر هم میتوانید از روش متفاوت بودن رنگ لینک با رنگ متن برای خوانایی بیشتر کاربر استفاده کنید.

6- قرار دادن لینک در پاراگراف اول مطلب

شمایی که خواننده یک مطلب در سایتی هستید به احتمال زیاد پاراگراف اول را میخوانید و عنوان ها و نتیجه گیری که متوجه شوید داستان از چه قرار است و آیا رفع نیاز شما در این سایت امکان پذیر است یا خیر. برای همین بسیاری از سئو کاران پیشنهاد میکنند در ابتدای مقاله از لینک سازی به صورت حرفه ای استفاده کنید. اما به هیچ عنوان زیاده روی نکنید که امتیاز منفی میگیرید.

7- پراکندگی لینک در مطلب

یکی دیگر از اصول چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم میتواند پراکندگی لینک در مطلب باشد. یعنی اگر شما قرار است در یک مقاله به عنوان مثال از 5 تا لینک مرتبط استفاده کنید باید این کار را طوری حرفه ای انجام دهید که در تمام متن پخش شده باشد و هیچ قسمتی زیاده روی نشده باشد. با اینکار علاوه بر گرفتن ترافیک و بازدید بالا میتوانید روی خوش گوگل را هم ببینید و رتبه بگیرید.

8- از مطالب جدید برای لینک به مطالب قدیمی استفاده کنید

سعی کنید از مطالب جدید برای لینک به مطالب قدیمی استفاده کنید. با اینکار به گوگل میفهمانید که به مطالب قدیمی شما هم سری بزنند و مطالب قدیمی شما را ایندکس کنند. سعی کنید کیفیت صفحاتی که بهم لینک میدهید بالا باشد چون امروزه کیفیت برای گوگل بیشتر از کمیت اهمیت دارد. هرچه مطالب شما ایندکس شوند و رتبه بگیرند بیشتر میتوانند در افزایش رتبه کل سایت تاثیر داشته باشند.

9- صفحه لینک شده 404 نباشد

کاملا واضح است. برای آنکه بدانیم چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم باید دقیق لینک سازی کنیم. یعنی از سالم بودن لینک صفحه ای که میخواهیم در مقاله خود استفاده کنیم و به نوعی لینک سازی داخلی را انجام دهیم مطمئن باشیم. همینطوری لینک آن صفحه را در مطلب خود به کار نبریم. ممکن است به هر دلیلی محتوای آن صفحه از دست رفته باشد و شما به صفحه خالی با ارور 404 لینک داده باشید. زمانی که گوگل میخواهد مطلب شما را ایندکس کند آن لینکی که صفحه 404 دارد را هم میخواند و خیلی راحت امتیاز منفی میدهد.

جمع بندی مقاله:

در مقاله چگونه لینک سازی داخلی انجام دهیم به شما 9 تکنیکی که میتوان در لینک سازی داخلی انجام دهید را آموزش داده ام. با استفاده از تکنیک های لینک سازی داخلی به خوبی میتوانید به سئو داخلی سایت خود کمک کنید و بتوانید جایگاه خود را در نتایج گوگل بالا ببرید. برای آنالیز لینک سازی های داخلی که انجام داده اید و مشکلاتی که ممکن است برای لینک ها پیش آمده باشد را هم میتوانید از ابزار سرچ کنسول استفاده کنید.

آیا راه کار دیگری برای لینک سازی داخلی در نظر دارید؟

اشتراک گذاری

تقریبا 12 ساله که تو زمینه برنامه نویسی و طراحی سایت فعالیت میکنم. 2.3 سالی هم هست که به مبحث دیجیتال مارکتینگ (SEO) علاقه‌مند شدم و دارم دنبالش میکنم. یک روز تصمیم گرفتم توی این سایت هرچی تا الان یاد گرفتم رو با شما به اشتراک بزارم. امید وارم مطالب این سایت براتون مفید باشه و بتونید ازش تو پروژه های واقعیتون استفاده کنید :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =